تیونینگ خودرو منصوری

آشنایی با کمپانی لوکس منصوری

صفر تا صد کمپانی منصوری | منصوری (Mansory) یکی از پیشروترین شرکت‌های تیونینگ خودرو در جهان است که در زمینه ارتقا و شخصی‌سازی خودروهای لوکس و سوپر اسپرت فعالیت می‌کند. این شرکت که نامش همواره با خلاقیت و کیفیت بالا گره خورده است، در سال 1989 توسط کوروش منصوری (Kourosh Mansory)، کارآفرین ایرانی-آلمانی، تأسیس شد. با بهره‌گیری از نوآوری‌های فنی و طراحی‌های منحصربه‌فرد، منصوری به یکی از برجسته‌ترین برندهای دنیای خودرو تبدیل شده است.. در این نوشته از مجله ماشین گذرپلاس، هرآنچه لازم است درباره شرکت منصوری بدانید را به شما می گوئیم. در سال ۲۰۱۰ کوروش منصوری همچنان به فعالیت‌های خود ادامه داد و به تیونینگ خودروهایی مانند مازراتی گرن‌توریزمو، رولز_رویس گوست، پورشه پانامرا، رنجرو اسپرت و استین مارتین DB9 پرداخت. در سال ۲۰۱۱ محصولات مختلفی از جمله بی‌ام‌و X5، X6، مرسدس بنز SLS و… از برند منصوری ارائه شد.

اوایل سال‌های ۲۰۰۰، برابوس، کارلسن، اشنیتزر، تک‌آرت، گامبالا، ABT و بسیاری دیگر، انواع خودروهای آلمانی را بهینه‌سازی می‌کردند و فعالیت منصوری در این زمینه، احتمالا به شکست تجاری می‌انجامید. به همین دلیل، آن‌ها تصمیم گرفتند با جسارت، سراغ مدل‌هایی بروند که غالب شرکت‌های تیونینگ دنیا، نادیده می‌گیرند. درست بعد از یک سال باز هم به سراغ آستون رفت، ولی این بار ونکوئیش S را دستخوش تغییرات قرار داد. در سال 2006 نیز به سراغ دیگر هم‌وطن آستون یعنی بنتلی مدل کانتیننتال GT رفت، که منصوری در این خودرو برای نخستین بار از کیت‌های تقویت پیشرانه استفاده کرد، که حاصل کار خودرویی با ۵۶۰ اسب‌بخار قدرت شد. در این سال یک آستون و 2 بنتلی دیگر نیز توسط این شرکت تیون شد، تا اینکه در سال 2007 مدل انحصاری با نام Le Mansory ایجاد شد. بار دیگر مفتخریم که از یک ایرانی صاحبنام دیگر یاد کنیم ؛ کسی که در بین کارهایش مدل ارزانی دیده نمی شود, برای هر کسی نمی سازد و خاص بودن، بارزترین ویژگی محصولات این کمپانی است.

قراردادن این پیشرانه در La Revoluzione باعث شد این ماشین بتواند 1200 اسب بخار قدرت تولید کند و صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت را در زمان 2.9 ثانیه بپیماید. کمپانی منصوری چندین سال کارش را به همین منوال انجام داد؛ تا این‌که بعد از گذشت چند سال برای جهانی‌کردن فعالیت‌هایش در زمینه تیونینگ خودرو، کارخانه دومش را هم در آلمان تاسیس و فعالیتش را گسترده‌تر کرد. اگر آشنایی کافی با تیونینگ خودرو ندارید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ای با همین عنوان را در مجله ماشین رنت ران مطالعه کنید. چیزی که باعث شهرت این برند تیونینگ ماشین بیشتر از گذشته شد، کار کردن روی مرسدس بنز مک لارن بود. این ماشین به دلیل عرضه محدودی که داشت مورد توجه بقیه کمپانی‌های تیونینگ قرار نگرفت، اما کوروش منصوری در سال 2008 با معرفی این ماشین راه موفقیت خود را هموار کرد. کمپانی منصوری در طی سه دهه حیات، فعالیت خود را از خودرو به سایر وسایل نقلیه هم‌چون موتورسیکلت و جت اسکی نیز توسعه داده است و شاهد عرضه وسایل نقلیه مختلفی با برند منصوری بوده‌ایم.

کوروش منصوری، پس از اقامت در انگلستان و دیدن خودروهای محلی، علاقه‌اش به خودروها بیشتر شد. این علاقه باعث شد تا او تصمیم به یادگیری بیشتر در زمینه طراحی خودرو و قطعات آن بگیرد. او به آلمان سفر کرد و در مونیخ مطالعات خود را در مورد خودروهای آلمانی گسترش داد. پس از بازگشت به انگلستان، در سال ۱۹۸۹ شرکتی به نام MP Design را تاسیس کرد تا قطعات خودرو برای شرکت‌های بزرگ تولید کند. در اواخر دهه‌ی ۲۰۰۰، او احساس کرد که از کار فعلی خود خسته شده است و رویای طراحی خودرو را دنبال می‌کند.

به‌عنوان مثال، منصوری اولین شرکت تیونینگ دنیا بود که ابرخوردوی بوگاتی ویرون را ارتقاء داد. تیونینگ خودروهای برندهای بزرگی مانند رولزرویس، استون‌مارتین، فراری، بی‌ام‌و و... این برند خودروهایی سریع و قدرتمند را که با مواد لوکس و گران‌قیمت احاطه شده‌اند، تولید می‌کند؛ خودورهایی که با فیبر کربن، طلا و مرمر ساخته شده‌اند و قیمت‌های باورنکردنی دارند. آقای منصوری بعد از تحصیلات در انگلستان، به آلمان رفت، پس از رقتن به آلمان، به گفته خودش، به خاطر علایق شخصی در سال 1989 کمپانی MPdesign را تأسیس کرد. شرکتی که قطعات تیونینگ دیگر شرکت‌های معتبر را تأمین می‌کرد، ولی او به این کار بسنده نکرد و خودش شرکت تیونینگ منصوری را تأسیس کرد، این شرکت در ایالت باواریاقرار دارد.

اصلاح قطعات نمای جلو، سبب شدند تا آستون مارتین DB11 آیرودینامیک‌تر از قبل باشد و علاوه‌برآن، هوای ورودی به پیشرانه نیز افزایش یابد. فراری F12‌، یکی از بهترین سوپراسپرت‌های چندسال اخیر بوده است؛ اما منصوری اعتقاد داشت که این خودرو هنوز دارای پتانسیل برای بهبود است. به همین منظور، آن‌ها بدنه‌ای جدید را برای فراری F12 تعریف کردند تا اندک مشکلات آیرودینامیکی این خودرو نیز برطرف شود. تنها خودروی اسپرت برقی در سبد منصوری، تسلا مدل S است که البته، قدرت و گشتاور متفاوت از مدل استاندارد ندارد. از جمله بهبودهای حاصل شده در تریم داخلی و امکانات می‌توان به قابلیت شخصی‌سازی و استفاده از متریال گران‌قیمت بنا به درخواست مشتری نام برد.

برخلاف بسیاری از شرکت‌های تیونینگ که قطعات مورد نظرشان را از دیگر شرکت‌ها می‌خرند، منصوری قطعات مورد نیاز خودش و دیگر شرکت‌ها را خودش تولید می‌کند، البته به جز لاستیک. واحد تولید و پخت پنل های فیبرکربنی منصوری یکی از بهترین و بزرگ‌ترین اتوکلاوهای ساخت این قطعات در جهان است. منصوری با سرعتی بسیار بالا رشد کرد و سود خود را صرف توسعه‌ی دپارتمان‌های مختلف نمود. امروزه، بسیاری از برندهای تیونینگ، مثل کان دیزاین انگلیس، قطعات مورد نیاز خود را به دیگر شرکت‌ها سفارش می‌دهند. خصوصا زمانی‌که تولید ادوات با مواد جدید، مثل فیبرکربن لازم باشد؛ برون‌سپاری پروژه و سفارش قطعات به دیگر تولیدکنندگان، اجتناب‌ناپذیر به نظر می‌رسد. منصوری، هنوز هم در گروه معدود شرکت‌های تیونینگ دنیا است که کارخانه‌ی اختصاصی برای تولید تجهیزات فیبرکربن، چرم و چوب دارد.

با آینده‌ای که شامل فناوری‌های جدید و افزایش تقاضا برای خودروهای لوکس و شخصی‌سازی‌شده است، منصوری همچنان یکی از برجسته‌ترین نام‌ها در دنیای خودرو باقی خواهد ماند. با وجود موفقیت‌های بی‌شمار، منصوری با چالش‌هایی همچون رقابت در بازار جهانی، تغییرات فناوری و نیاز به رعایت استانداردهای زیست‌محیطی روبه‌رو است. با این حال، این شرکت با سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، به دنبال یافتن راه‌حل‌های نوین و بهبود محصولات خود است. غیر ممکن است که دوستانی داشته باشید که خودروهای تیونینگ جزو علاقه‌مندی های آنها نباشد، بنابراین مطلب فوق را در رسانه اجتماعی خود به اشتراک گذاشته و آن ها را از وجود شرکت منصوری آگاه کنید. در پایان موضوعات دلخواه خود را از طریق بخش نظرات با ما در میان گذاشته و ایده های خود را کامنت کنید. دنیای خودرو همیشه از جذابیت های فوق العاده‌ای برای ما برخوردار بوده و مطالب آن هیجان انگیز است.

کوروش منصوری دیدگاهی داشت که فراتر از کار کوچک قطعه‌سازی بود و بر اساس این دیدگاه، تصمیم گرفت تا به زمینه‌ی طراحی خودرو و تولید آن‌ها وارد شود، که این کار نوعی نوآوری در صنعت خودروسازی به حساب می‌آمد. خوشبختانه برند منصوری گام‌های موفقیت را یکی پس از دیگری و به سرعت طی کرده و مدتی بعد به سراغ خودرو استن مارتین رفت تا این بار مهارت خود را در ساخت این خودرو به نمایش بگذارد. خودروهای بعدی که مورد توجه شرکت منصوری قرار داشتند، عبارت بودند از رولز رویس، فراری، SLR و در نهایت بوگاتی ویرون که شاهکار برند منصوری در صنعت خودروسازی بود. او پس از اتمام تحصیلات متوسطه به انگلستان مهاجرت کرد و به‌گفته‌ی خودش، علاقه‌مند سبک طراحی خودروهای بریتانیایی شد. او خیلی زود متوجه شد، بازار متمول و پرمخاطب انگلستان، فاقد توان مهندسی آلمان، برای ارتقاء فنی و ظاهری خودروهای مدرن است. سال ۱۹۸۹، کوروش منصوری اقدام به تأسیس شرکت AP دیزاین در آلمان کرد تا همکاری نزدیکی با برندهای فعال در صنعت افترمارکت و تیونینگ داشته باشد.

هنگامی که منصوری تصمیم گرفت تا بوگاتی ویرون را اصلاح کند، حاصل کارش در لیانا دئورو نمود خارجی پیدا کرد. نام این خودروی تیون‌شده، از یک موسیقی کلاسیک گرفته شده است و همانند اکثر تیونینگ‌های منصوری، ظاهر محصول با نسخه استاندارد به‌کلی متفاوت است. بدنه‌ای از جنس فیبرکربن همراه با ورودی‌ها و خروجی‌های هوا به سبک خودروهای فرمول یک، حاصل تلاش تیم منصوری در تبدیل فراری F12‌ به La Revoluzione بود. همگام با ظاهر خارجی، فضای داخلی خودرو نیز برای تطابق با بدنه جدید، تریم جدیدی را دریافت کرد. رینگ‌های جدیدی نیز برای خودرو در نظر گرفته شدند که وجه تمایز آن‌ها با رینگ‌های عادی، پره‌های سه گانه آن‌ها است. در این نوشتار، نگاهی به بهترین تیونینگ‌های منصوری خواهیم داشت؛ خودروهایی سریع و قدرت‌مند که با فیبرکربن، طلا و مرمر احاطه شده‌اند و با قیمتی باورنکردنی به دست مشتری می‌رسند.

داستان موفقیت این برند نه‌تنها نشان‌دهنده خلاقیت و نوآوری است، بلکه نمادی از تلاش برای دستیابی به کمال در طراحی و عملکرد خودروها است. کمپانی منصوری ادعا می‌کند که تمام قطعات داخل لومنصوری با مدل اصلی متفاوت است. چرم سیاه و سفید آلکانترا با جزئیات آبی در کنار لوگوی منصوری هیچ نشانی از شرکت فورد ندارد؛ حتی سقف خودرو و پله‌های ورودی کابین هم با چرم پوشانده شده‌اند. این خودرو که نسخه به‌روزشده فورد GT مدرن است، 5 سانتی‌متر پهن‌تر است و نمای جلویی متفاوت‌تری دارد. چراغ LED مختص Le Mansory طراحی شده و ورودی هوا در جلوی خودرو بزرگ‌تر شده است.

تاکنون روی 4 بوگاتی ویرون و یک بوگاتی شیرون توسط لوکس ترین شرکت تیونینگ جهان کار شده است. این مدل ماشین‌ها بدنه‌ای از جنس فیبر کربن دارند و طراحی پنجره آن شبیه بال پرنده است. شرکت منصوری که حالا به بزرگ ترین شرکت تیونینگ دنیا تبدیل شده است، دفاتری در شهرهای اوساکا، سئول، لس آنجلس، ابوظبی و سنگاپور دارد. این شرکت تیونینگ ماشین اکنون در حوزه‌های دیگری هم فعالیت دارد؛ از جمله طراحی داخلی هواپیماهای تجاری و کشتی‌های تفریحی، طراحی و تولید لوازم منزل و تجهیزات اداری لوکس. در سال 2009، منصوری شرکت آلمانی AEV را نیز خریداری و در مجموعه خود ادغام کرد. این شرکت در زمینه ساخت و تولید قطعات خودروها فعالیت می‌کند و تملک آن برای منصوری، گروهی زبده از متخصصان و طراحان را به ارمغان آورد.

عمده محصولات منصوری را خودروهایی لوکس، گران‌، قدرت‌مند و منحصربه‌فرد تشکیل می‌دهند که تنها چند نسخه از آن‌ها ساخته است و حتی مالکین اصلی آن‌ها نیز ناشناخته هستند. با این حال، به نظر می رسد منصوری تمایل ندارد تا تنها در یک حوزه فعالیت کند؛ چراکه این شرکت اخیرا اعلام کرد به تیونینگ خودروهای مقرون‌به‌صرفه نیز علاقه دارد. لینه‌آ وینسرو (linea vincero) سال ۲۰۰۹ معرفی شد و تنها بوگاتی ویرون با تیوینگ یک شرکت مستقل در دنیا بود. این محصول، حدود ۹۰ اسب‌بخار نسبت به نسخه‌ی استاندارد، قدرت بیشتر داشت و همراه‌با پوشش تیره در بیرون و سفید در داخل، خیلی زود به قیمت ۲.۷ میلیون دلار فروخته شد. نسخه‌هایی از ویرون منصوری با نام‌های ویوره دایموند (Vivere Diamond) و لینه‌آ ده‌اورو (LINEA D'ORO) بدنه‌ی تمام فیبر کربن دارند. شرکت منصوری (Mansory) که سابقه تأسیس آن به سال ۱۹۸۹ میلادی در آلمان برمی‌گردد، توسط یک ایرانی خوش ذوق با نام کوروش منصوری تاسیس شد.

حتی اگر مالک یا مؤسس یک شرکت موفق خارجی، چند دهه‌ قبل کشورمان را ترک کرده و تمامی دوران تحصیل یا توسعه‌ی حرفه‌ای خود را خارج از ایران گذرانده باشد؛ باز هم برای مردم ما دارای اهمیت خواهد بود. شرکت منصوری و در راس آن، کوروش منصوری، چنین شرایطی دارد تا برای علاقه‌مندان به صنعت خودرو و همچنین دوست‌داران افراد موفق با اصالت ایرانی، مایه‌ی افتخار باشد. در حالی که مشخص نیست زیر کاپوت بی ام و ایکس ام منصوری چه پیشرانه‌ای قرار گرفته، اما سه گزینه مطرح شده است. نسخه اول یک موتور شش سیلندر درون خطی توربوشارژ است که با یک موتور موتور الکتریکی جفت می‌شود. در نسخه دوم یک پیشرانه ۴.۴ لیتری V8 PHEV تویین توربو با قدرت ۶۴۴ اسب بخار روی این خودرو قرار گرفته است. نسخه سوم و قدرتمندترین پیشرانه انتخابی برای این خودرو با نام Label Red قادر به تولید قدرت ۵۵۰ کیلووات (معادل ۷۳۸ اسب بخار) و گشتاور ۱۰۰۰ نیوتن‌متر خواهد بود.

تین‌نیوز در این مدت با انتشار سالانه نزدیک به ۵۰۰۰۰ مطلب مرتبط با حوزه تخصصی حمل‌ونقل، به رسانه‌ای جامع در این حوزه تبدیل شده و در رتبه‌بندی‌های رسمی جزو برترین پایگاه‌های اطلاع‌رسانی تخصصی کشور است. او در اواخر سال 2000 میلادی (1379 شمسی) از شغل فعلی‌اش خسته شد و رویای طراحی خودرو را در سر خود می‌پروراند، این اتفاق در حالی رخ داد که او در قطعه سازی و پخش آنان به نوعی معروف شده بود. سایت پدال برگزیده مردم و داوران به عنوان بهترین سایت فارسی در حوزه خودرو از چهارمین، پنجمین و هفتمین جشنواره وب ایران است. ذهنیت او فراتر از کار کوچک قطعه سازی بود و این عاملی بود که فعلیت‌های خود را زمینه خودرو گسترش دهد و کاری را شروع کند که کسی تا آن موقع اقدام به همچین کاری نکرده بود. پس از ورود او به دبیرستان علاقه‌اش به خودرو بیشتر شد و در ذهن خود باور داشت که خورویی با سلیقه خود می‌سازد. پس از پایان دوره دبیرستان و قبل از شروع جنگ تحمیلی در ایران، او به همراه خانوده‌اش به انگلستان مهاجرت کردند.

در سال ۲۰۱۵ تمرکز کوروش منصوری روی خودروی هوراکان بود و در کنار آن خودروی بنتلی کانتیننتال GT این برند توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. در این بین می‌توان به دیگر محصولات برند منصوری مانند مرسدس بنز، فراری ۴۵۸ اسپیاله و پورشه کاین که در همان سال وارد بازار شد، اشاره کرد. در سال ۲۰۱۶ کوروش منصوری برای اولین بار اقدام به تیونینگ خودروهای الکترونیکی کرد و خودرو تسلا مدل S اولین تجربه او در این زمینه به حساب می‌آید. این شرکت ابتدا در زمینه ارائه خدمات مهندسی و تامین قطعات خودرو فعالیت می‌کرد. اما اواسط دهه 90 میلادی بود که جهت توسعه فعالیت‌های شرکت به مونیخ آلمان مهاجرت کرد.

پس در هرکجا خودرویی عجیب با ظاهری خاص و پر از قطعات فیبر کربنی دیدید، شک نکنید که ساخته ی کمپانی تیونینگ کوروش منصوری است. شاهکار واقعی برند منصوری در صنعت خودروسازی تیونینگ بوگاتی ویرون بود که به عنوان سریع‌ترین خودروی خیابانی شناخته می‌شود. قدرت این خودرو بیشتر از ۱۰۰۰ اسب بخار است و انتخاب این خودرو برای تیونینگ ریسک بسیار بالایی دارد ولی کوروش منصوری با هوشیاری و ریسک پذیری بسیار این کار را انجام داد. او با اضافه کردن ۸۵ تا ۹۰ اسب بخار به این خودرو و انجام چند تغییر دیگر این خودرو را ارتقا داد که خوشبختانه موفقیت‌آمیز بود. امروزه نیز به مدد همین اتفاق برند منصوری یکی از نام‌های آشنا در صنعت خودروسازی به شمار می‌رود.

تیم منصوری، دو توربوشارژر جدید را نیز به این موتور اضافه کرده است تا توان نهایی آن به 1250 اسب‌بخار برسد که دو برابر بیشتر از 610 اسب‌بخار نسخه استاندارد است. شتاب‌ صفرتاصد منصوری تروفئو، تنها 2.7 ثانیه است و حداکثر سرعت آن نیز 333 کیلومتر بر ساعت خواهد بود. معمولا تیونینگ روی ماشین‌های خاص صورت می‌گیرد؛ ماشین‌هایی مانند بوگاتی، بنز، بی ام دبلیو و غیره. تیونینگ بیشتر به منظور خاص کردن یک ماشین انجام می‌شود و در نتیجه آن قیمت اتومبیل از قیمت مدل معمولی آن بیشتر است. داستان موفقیت ایرانی‌ها در صنعت خودروسازی، موضوع جدیدی نیست و بارها شاهد درخشش طراحان و مهندسان ایرانی در شرکت‌های خودروسازی بزرگ بوده‌ایم. با این حال، ظهور برندی به نام رضوانی در ایالات متحده که توسط یک کارآفرین ایرانی‌الاصل راه‌اندازی شده است، برای مدتی سابقه فعالیت باقی ایرانیان موفق در صنعت خودروسازی را زیر سایه خود قرار داد.

به‌عنوان مثال، کلاه کاسکت ایمنی با برند منصوری و مواد فیبرکربن، براساس اندازه سر سفارش‌دهنده، تولید می‌شود. برند منصوری به تازگی اقدام به ساخت خودروهای گلف کارت ۲ سرنشینه کرده است که این خودروها قابلیت تردد در در جاده‌های عمومی اروپا و آمریکا را دارند. از جمله ویژگی‌های خاص این خودروها می‌توان به کیفیت بالا در ساخت بدنه و صندلی‌ها و موتور برقی که در کاهش آلودگی هوا موثر است، اشاره نمود. این خودروهای کوچک سرعتی بالغ بر ۶۰ کیلومتر در ساعت دارند و برای طبیعت گردی در املاک شخصی و محیط‌های وسیع مناسب‌اند. مقر فعلی شرکت منصوری در شهر برند آلمان می‌باشد و حدود ۲۰۰ کارمند در سرتاسر دنیا برای این برند کار می‌کنند که نشان دهنده داشتن یک شبکه فروش جهانی است. شرکت منصوری در سال ۲۰۱۲ با ارائه لامبورگینی اونتادور عنوان بهترین تیونر را از سوی نمایشگاه اتومبیل ژنو دریافت نمود.

منصوری از فرصت استفاده کرد و پیشرانه‌ی اصلی با قدرت ۶۱۷ اسب‌بخار و گشتاور ۷۸۰ نیوتن‌متر را به ۶۹۰ اسب‌بخار و ۸۸۰ نیوتن‌متر ارتقا داد. سپس، وزن خالص خودرو با فیبرکربن در بدنه، اتاق و تجهیزات فنی، حدود ۷۰ کیلوگرم، سبک‌تر شد. محصول نهایی، به‌جای ۳.۵ ثانیه در ۳ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت می‌رسید و برچسب قیمتی بیش از یک میلیون دلار داشت. نمونه‌هایی از مرسدس بنز SLR مکلارن منصوری، با بدنه‌ی تمام فیبر کربن نیز ساخته شد. کمپانی منصوری از لوکس‌ترین و مدرن‌ترین المان‌ها و مواد در ارتقاء خودروها استفاده می‌کند. از فیبر کربنی گرفته تا مرمر و طلا، همگی در تشکیل یک خودروی فوق لوکس و گران‌قیمت در برند منصوری نقش دارند.

تجربه و دانش فنی او در زمینه خودروهای لوکس، به‌خصوص در تیونینگ و طراحی، زمینه‌ساز راه‌اندازی کمپانی منصوری شد. با این‌که بنیان‌گذار برند منصوری فرزند ایران است؛ اما تیونینگ منصوری در ایران حضور ندارد. اصلی‌ترین دلیلی که می‌توان به عدم حضور محصولات گران‌بهای این کمپانی اشاره کرد، قیمت بالای محصولات منصوری‌ست. با این حال، اخبار و فناوری روز خودروهای جهان همچون کمپانی منصوری را می‌توانید از مجله ماشین رنت ران دنبال کنید. کوروش منصوری، بعد از به‌پایان‌رساندن تحصیلات دانشگاهی خود و کسب تجربه کافی درباره تیونینگ، از انگلستان به آلمان مهاجرت کرد تا زمان و انرژی‌اش را به ساخت خودروهای لوکس و مدرن اختصاص دهد.

همچنین مایلیم تجربیات، دانسته‌ها و نظرات شما را که برای همگی ما مفید و راه‌گشاست، بدانیم. سال 1989 میلادی برای مردم اروپا و آلمان، نشان‌گر آغاز دورانی طلایی بود که این روند، با فروریختن دیوار برلین آغاز شد. اما پیامدهای مثبت سال 1989 تنها منحصر به اتفاقات سیاسی نبود؛ چراکه یکی از بزرگ‌ترین تیونرهای خودرو نیز در همین سال فعالیت خود را آغاز کرد. خبر خوب اینکه در مقالات آموزشی مطالب زندگینامه افراد ثروتمند دنیا، خلاصه کتاب مدیریتی برای مدیران و مصاحبه های اختصاصی با کارآفرینان برتر ایران را برای مدیریت کسب و کار خودتان برایتان قرارداده ایم. شبکه خبری تخصصی حمل‌ونقل «تین‌نیوز»، فعالیت خود را به عنوان اولین رسانه تخصصی حوزه حمل‌ونقل از سال 1387 آغاز کرد.

شرکت تیونینگ منصوری روی تیونینگ و لوکس کردن تعدادی از تولیدکنندگان اتومبیل خاص کار می‌کرد؛ برندهایی مانند رولز-رویس، بنتلی، استون مارتین و فراری. از آنجا که خودروهای آلمانی بسیار قدرتمند بودند، بنتلی بهترین گزینه برای همکاری اولیه با شرکت Mansory بود. دلایلی که منجر به عدم همکاری منصوری با شرکت‌های آلمانی شدند عبارتند از رقابت شدید میان آن‌ها و برنده شدن یکی از آن‌ها به ضرر دیگری. از آنجا که منصوری ضعف خودروهای انگلیسی نسبت به خودروهای آلمانی را می‌دانست، او اغلب تغییرات بر روی خودروهای انگلیسی را با استفاده از قطعات تولیدی شرکت Mansory اعمال می‌کرد. این قطعات شامل فیبر کربن، پلاستیک‌های داخلی، چرم و چوب مرغوب برای درها و صندلی‌ها، و رینگ‌های آلومینیومی با طرح‌های خاص بودند که کاملاً توسط شرکت Mansory تولید و نصب می‌شدند. دیگر موضوع مهم برای برند منصوری، جسارت باورنکردنی در سرمایه‌گذاری روی خودروهای گران‌قیمت و تولید محدود است.

این مجموعه با تجریه‌ی هزاران همراهی در خرید و با ارائه‌ی خدمات همه جانبه‌ی خودرویی، در مسیر خلق بهترین تجربه‌ی ممکن از خرید و فروش، کنار شماست. سبک بدنه‌ی گلف کارت، مدل‌های هستند که معمولا در زمین‌های گلف برای جابه‌جایی افراد و تجهیزات آن‌ها استفاده می‌شوند. این خودروها، کوچک و کم‌سرعت هستند؛ اما برای طبیعت‌گردی در املاک شخصی و محیط‌های وسیع، کاربرد دارند. میزهای اداری و چراغ‌های لوکس، دیگر محصولات مرتبط با دپارتمان اداره و خانه (Home and office) در شرکت منصوری هستند. اگر علاقه‌مند خودروهای مدرن و اتقاءیافته باشید؛ مسلما تصاویر خودروهای مختلف با لوگوی منصوری را دیده‌اید؛ اما احتمالا از دیگر فعالیت‌های این شرکت که در ادامه‌ی مطلب معرفی می‌شوند، بی‌خبر هستید.

امروزه منصوری یکی از بزرگ‌ترین و شناخته‌شده‌ترین برندهای سفارشی‌سازی خودرو است و سبد محصولات متنوعی را به خریداران ارائه می‌دهد. این خودروها، علاوه‌بر تغییر چهره در محیط خارجی و داخلی، توسط مهندسان منصوری با ارتقاء فنی و افزایش قدرت نیز، قابل سفارش هستند. منصوری در نمایشگاه ژنو ۲۰۱۸، نسخه‌ای از پانامرا اسپرت توریزمو را معرفی کرد که روی کاپوت، سپرهای و اجزاء بدنه، مجهز به نسل جدید فیبرکربن‌ها موسوم به کالج (collage carbon fiber) بود. این سبک، قبلا توسط منصوری روی بوگاتی ویرون و چند محصول دیگر هم وجود داشت؛ اما همراه‌با رنگ قهوه‌ای بدنه و کیفیت بسیار بالای دوخت چرم در فضای کابین، مورد توجه و تحسین کارشناسان قرار گرفت. ما با بهره‌گیری از تجربه و تخصص تیم حرفه‌ای خود، به ارائه خدماتی مطمئن و سریع برای مشتریان ایرانی علاقه‌مند به خودروهای آلمانی و ژاپنی لوکس پرداخته‌ایم.

تم داخلی این خودرو نیز در پیروی از ظاهر خارجی، با فیبرکربن و الیاف طلایی تزئین شده است تا ظاهر خارجی و داخلی خودرو با یکدیگر هماهنگ باشند. تنها ماشین برقی که در کلکسیون منصوری یافت می‌شود، ماشین تسلا مدل S است که البته از نظر فنی و قدرت موتور چندان تفاوتی با مدل اصلی ندارد. آخرین دستاورد منصوری در پورشه مدلی از پانامرا اسپرت توریزمو بود که در سال 2018 معرفی کرد. رنگ قهوه‌ای این ماشین به همراه تودوزی چرم بسیار مرغوب تحسین همگان را برانگیخت. اولین محصولی که منصوری با آن توجه ماشین دوست‌های جهان را به خود جلب کرد، ارتقای فنی و ظاهری ونکوئیش S از کمپانی استون مارتین بود که سال 2005 از آن رونمایی کرد. همانند بسیاری از خودروسازان دنیا مانند رولز رویس و بوگاتی، برند منصوری هم دست به تولید لوازم شخصی لوکس زده است؛ لوازمی مانند عینک، کیف و چمدان.

وسایل تزئینی از جنس فیبرکربن مانند دستبند و جاسیگاری و غیره نیز از دیگر وسایلی است که این برند تولید می‌کند. شاید برایتان جالب باشد که منصوری حتی کلاه کاسکت موتور را بر اساس سفارش شخصی و به اندازه سر سفارش دهنده تولید می‌کند. برند منصوری یک شرکت خودروسازی لوکس آلمانی-سوئیسی است که دفتر آن در آلمان واقع شده است. شاید برایتان جالب باشد که موسس سلطان تیونینگ جهان فردی ایرانی تبار به نام کوروش منصوری است. علاقه منصوری به نحوه فعالیت خودروسازان بریتانیایی هم‌چون بنتلی، رولزرویس و آستون مارتین، سبب شد تا وی تصمیم بگیرد شرکت تیونینگی تاسیس کرده و روح خودروسازی بریتانیایی را در دیگر اتومبیل‌ها احیا کند.

پروژه‌ی بلندپروازانه‌ی منصوری با کد C199، منجر به افزایش شهرت این برند در سال ۲۰۰۸ شد. منصوری به‌لطف ارتقا فنی و ظاهری، توانست ارزش استون مارتین ونکوئیش S را به قیمتی در حدود ۷۰۰ هزار دلار افزایش دهد. این محصول، می‌توانست در زمانی کمتر از ۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت برسد که برتری مهمی نسبت به مدل استاندارد محسوب می‌شد. اندک تصاویر منتشر شده از پروژه‌ی جدید منصوری، فراتر از طراحی داخلی یک هواپیما است. این شرکت، رویاهای بلندپروازنه‌ا‌ی در زمینه‌ی ساخت هواپیما با طراحی بدنه و شرایط اختصاصی دارد. دپارتمان هوانوردی منصوری، محصولاتی کاملا سفارشی و تولید محدود ارایه خواهد کرد که نمای داخلی و خارجی مطابق با سلیقه‌ی خریدار خواهند داشت.

کالیپرهای ترمز در این خودرو با کد رنگی رکاب‌های جانبی ارائه شده و فیبرکربن بافت‌دار برجسته روی کاپوت، سپر جلو و عقب، اسپویلر و برخی قسمت‌های دیگر این خودرو دیده می‌شود. همچنین یک دیفیوزر جدید، به‌همراه ورودی‌های هوا در دو طرف اگزوزهای دوبل این خودرو که به‌صورت عمودی روی هم قرار گرفته‌اند، نمای زیبا در کنار القای حس اسپرت بودن به این خودرو بخشیده است. منصوری می‌گوید مشتریان می‌توانند مانند سایر محصولات این شرکت، فضای داخلی XM را کاملا شخصی‌سازی شده سفارش دهند. بر اساس تصاویر رندر شده، کاپوت این خودرو دارای طراحی منحصربه‌فرد دو رنگ با ورودی هوای متمایز است. در تمامی قسمت‌های خارجی این خودرو مسائل آیرودینامیکی به‌خوبی اجرا شده که یک تغییر بزرگ در مقابل نسخه فابریک بی ام و XM قلمداد می‌شود.

او در سال ۲۰۰۷ شرکتی به نام راین اسپید را در سوئیس خریداری کرد که کارش در زمینه تیونینگ خودروهای پورشه بود. آقای منصوری از طریق شرکت پورشه تیونینگ، قطعات و محصولات خود را به شرکت‌هایی مانند رنجرور و پورشه عرضه کرد. این همکاری‌ها را گسترش داد تا به عنوان یکی از برترین تولیدکنندگان قطعات و ارائه دهندگان خدمات تیونینگ شناخته شود. بعد از همکاری با پورشه، او به همکاری با کمپانی لامبورگینی پرداخت و تغییراتی در موتور و قطعات خودروها ایجاد کرد. سپس، کمپانی‌های دیگری مانند رولز رویس، فراری و آئودی همکاری کردند تا با Mansory محصولات جدیدی را تولید کنند. او در سال 2007 شرکتی به نام راین اسپید را در سوئیس خریداری کرد که کارش در زمینه تیونینگ خودروهای پورشه بود.

با ما همراه باشید تا نگاهی به بهترین تولیدات منصوری طی سال‌های اخیر داشته باشیم. کوروش منصوری سال 1339 در شهر چالوس متولد شد و پس از دوره دبیرستان به انگلستان مهاجرت کرد. او که از همان ابتدا به ماشین‌های لوکس و طراحی‌های منحصر به فرد علاقه‌مند بود، خیلی زود متوجه شد بازار پرمخاطب انگلستان فاقد توان مهندسی لازم برای ارتقا ظاهر خودروهاست. او این جسارت را به خرج داد که به سراغ ماشین‌هایی برود که کمتر کسی به سراغ تزئین و تیونینگ کردن آن‌ها می‌رفت. منصوری با اجرای برخی بهینه‌سازی‌ها، قدرت موتور V12 نسخه اصلی را 100 اسب‌بخار و گشتاور آن را 150 نیوتن‌متر افزایش داد. این کار موجب شده است تا شتاب صفرتاصد سیروس DB11 نسبت به نسخه اصلی، دو دهم ثانیه بهبود یابد و حداکثر سرعت آن نیز با افزایش اندکی به 329 کیلومتر بر ساعت برسد.

برند منصوری در زمینه خودروسازی با شرکت‌های مختلفی مانند دانلوپ، میشلن، ریکاردو و گلاسوریت همکاری داشته و از آنها کمک می‌گیرد. سایر شرکت‌ها نیز به عنوان شرکای تجاری_تکنولوژی برند منصوری فعالیت می‌کنند که این برند برخی از وسایل و لوازم جهت بهینه سازی خودروهایش را از این شرکت‌ها خریداری می‌کند. برای مثال شرکت میشلن سفارشی از کوروش منصوری در جهت ساخت یک تایر را دریافت می‌کند که قادر به تحمل وزن خودرو و قدرت موتور خودروهای تیونینگ شده این برند باشد. فعالیت‌های ابتدایی برند منصوری بیشتر در زمینه تامین قطعات مختلف خودرو برای شرکت‌های فعال در زمینه تیونینگ و ارائه خدمات مهندسی بود. با گذشت زمان این برند در صدد توسعه فعالیت‌های خود برآمد و بدین منظور شرکت خود را شهر مونیخ انتقال داد تا کارش را در کشور آلمان گسترش بدهد. پس از انتقال شرکت به آلمان عمده تمرکز و فعالیت‌های این برند در زمینه تیونینگ و ساخت و توسعه خودرو با طراحی‌های خاص و منحصربه‌فرد از شرکت‌های مختلفی مانند فراری، بنتلی، استون مارتین و رولز_رویس بود.

منابع حاکی از آن است که لامبورگینی اوروس در سال 2022 فیس‌لیفت بزرگی را دریافت کرده و سازنده، موتور هیبریدی پلاگین را تولید و روانه بازار خواهد کرد. به‌جرات می‌توان گفت هر کجا خودروی عجیب، حیرت‌انگیز و فوق لوکس دیده شود، به دنبال آن می‌توان ردپای کمپانی منصوری را هم دید. این برند علاقه‌مند به تولید برترین‌ها و خاص‌ترین‌هاست؛ به‌ویژه برای افراد مشهور و کاملا مرفه که متمایزبودن از دیگران برایشان حرف اول را می‌زند. منصوری برای پیشرانه هشت‌سیلندر خورجینی توربوشارژر مرسدس G63 AMG 6×6، قطعاتی جدید در نظر گرفت که عملکرد این موتور را نسبت به گذشته بهبود داد. این قطعات شامل پیستون، میل لنگ، یاتاقان و سرسیلندر جدید می‌شوند؛ درنتیجه، تعویض این قطعات قدرت پیشرانه مرسدس G63 AMG 6×6 را از 537 اسب‌بخار به 829 اسب‌بخار افزایش یافت. پیشرانه 5.2 لیتری V10 لامبورگینی هوراکان نیز توسط منصوری بهبود یافته و اکنون با پیستون‌های جدید، اینترکولر بزرگ‌تر و سیستم سوخت تازه مجهز شده است.

چون فقط یک نسخه از این ماشین تولید شده و با قیمتی غیر قابل تصور (بیش از دو برابر قیمت بوگاتی ویرون استاندارد) به مالک اصلی این خودرو توسط سازنده خودرو فروخته شده است. در سال‌هایی که شهرت کارخانجات منصوری زیاد شده بود، شایعاتی دربارهٔ کوروش منصوری شنیده می‌شد. او بارها ادعا کرده بود که آماده همکاری با شرکت‌های خودروسازی داخلی است، اما از دولت مجوز مورد نیاز را نگرفته است و از این امر ناراضی است. پس از کمپانی پورشه، این بار نوبت به همکاری با کمپانی لامبورگینی بود که تغییراتی در موتور و قطعات انجام دهد. روولیز روییس، فراری و آئودی کمپانی‌های دیگری بودند که بعد از کمپانی لامبورگینی، با کمپانی Mansory همکاری کنند تا محصولاتی جدید را بسازند. آقای منصوری به ضعف خودروهای انگلستانی نسبت به آلمانی آگاهی بیشتری داشت و اغلب تغییرات بر روی ماشین‌های انگلستانی، استفاده از قطعات خود ساخته شرکت Mansory بود.

به‌طور مشخص منصوری مانند سایر محصولات خود در این محصول نیز برای بالا رفتن بازدهی و پرفورمنس دست به ابتکارات جالبی خواهد زد. کوروش منصوری در سال ۱۳۳۹ شمسی (معادل ۱۹۶۰ میلادی) در شهر چالوس استان مازندران متولد شد. از زمان کودکی، علاقهٔ وی به بازی‌های ماشینی و اسباب بازی‌های مرتبط با ماشین بود. در دوران تحصیلی، او عادت داشت نقاشی‌های خود را با موضوع ماشین انجام دهد و از طرح‌ها و رنگ‌های مختلف برای نقاشی‌های خود استفاده می‌کرد. با گذر زمان، علاقهٔ او به خودروها بیشتر شد و او به ایدهٔ ساختن خودروهایی با طراحی‌های مطابق با سلیقهٔ خود پایبند شد.

جالب است بدانید، این شرکت اغلب لوگوی خود را با برند سازنده جایگزین می‌کند تا نشان دهد محصولاتش چه تفاوتی با محصولات اصلی دارند. سوپر شاسی‌بلند منصوری و MTM، صفر تا صد را در 3.5 ثانیه طی می‌کند و حداکثر سرعت آن به 305 کیلومتر در ساعت محدود شده است. این اولین بار نیست که منصوری و MTM برای تنظیم و شخصی‌سازی یک خودرو با یکدیگر همکاری می‌کنند. در گذشته هم این دو شرکت تیونر با هم متحد شدند تا ایستگاه نسل فعلی آئودی RS6 را ارتقاء دهند و حداکثر قدرت تولید آن را به مرز 1000 اسب بخار برسانند. بدون شک شرکت‌های بسیاری در جهان در حوزه تیونینگ خودرو فعالیت می‌کنند؛ اما هر شرکتی نه جرات بهینه‌سازی خودروهای الکتریکی را دارد و نه قدرت انجامش را. از دلایلی که شرکت‌های دیگر دستی به سر و روی خودروهای الکتریکی نمی‌کشند، بهینه‌بودن این ماشین‌هاست.

این ایده باعث شد که در سال 1989، او شرکت خود را با هدف ارائه بهترین خدمات تیونینگ در سطح جهانی تأسیس کند. نمایندگی‌های رسمی این برند در شهرهای مختلفی از جمله اوزاکا، سئول، بورلی هیلز، سنگاپور و ابوظبی وجود دارد و شما با مراجعه به این نمایندگی‌ها می‌توانید خودرو موردعلاقه خود را سفارش دهید. در این شرکت خودروها متناسب با سلیقه و رضایت مشتری با بهترین قطعات و بالاترین کیفیت تولید می‌شوند که این خود عامل مهمی در جذب مشتری و قرارگیری برند منصوری در میان برترین برند‌های خودروسازی در دنیا است. از جمله مشتریان مشهور و سرشناس این برند می‌توان به پسر امیر امارات و پسر ۱۴ ساله رومان آبراموویچ مدیر روسی باشگاه فوتبال چلسی اشاره کرد. یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین نقاط قوت منصوری عدم وابستگی‌ آن به سایر شرکت‌ها و برندهای خودروسازی می‌باشد. قطعات مختلفی که در زمینه تولید خودرو توسط این کمپانی استفاده می‌شود، به صورت انحصاری و در خود مجموعه منصوری تولید شده که این قطعات عبارتند از فیبر کربن، پلی اورتان، پلاستیک، چرم و چوب.

در اواسط سال 2001، از کارگاه مونیخی‌اش نقل مکان کرد و در شهر برند مستقر گردید. در حال حاضر، کمپانی تیونینگ منصوری بر برندهایی مانند استون مارتین، آئودی، بی‌ام‌و، بنتلی، بوگاتی، فراری، مرسدس بنز، لامبورگینی، رولزرویس، مازراتی، پورشه، لوتوس و رنج روور تمرکز دارد. در نوامبر سال 2007، کمپانی منصوری شعبه سوئیسی تیون‌کننده کمپانی پورشه به نام Rinspeed AG را به تملک خودش در آورد. در حال حاضر، کمپانی منصوری 200 کارمند در سراسر جهان دارد و از یک شبکه فروش جهانی بهره می‌برد. شرکت منصوری پس از تاسیس کارخانه خود، اقدام به تولید قطعات و تجهیزات لازم برای تیونینگ خودروهای سفارشی نمود.

خرید زیرمجموعه‌های مختلف، مشارکت با خودروسازان مطرح بین‌المللی و رعایت استانداردهای سخت‌گیرانه، منصوری را به جایگاه بزرگی در تیونینگ رسانده است که برای کمتر شرکتی در این حوزه قابل‌دسترسی بوده است. منصوری سیروس DB11، درحقیقت همان آستون مارتین DB11 است که توسط این شرکت موردتغییر قرار گرفت. پس از آن‌که منصوری آستون مارتین DB9 را تیون کرد و با نام کوروش به بازار فرستاد، تصمیم گرفت تا نسخه بالاتر این خودرو، یعنی آستون مارتین DB11 را مورد دست‌کاری قرار دهد. این خودرو، یک نسخه خاص و منحصربه‌فرد از بوگاتی ویرون است که منصوری آن را در نمایشگاه ژنو 2018 به نمایش درآورد. منصوری برای ظاهر این خودرو، از پارچه کربنی خاصی به نام Marble Collage استفاده کرده و یک آرم V‌ را نیز به جلوپنجره خودرو افزوده است.

چنین شرایطی، یکی دیگر از عوامل محبوبیت کوروش منصوری و شرکت او در میان علاقه‌مندان خودرو ایران و جهان است؛ چراکه علاوبر ارزش اقتصادی و مهندسی، زیرمجموعه‌ی خودروسازان مشهور، محسوب نمی‌شود. منصوری در طول سال‌ها توانسته است توجه علاقه‌مندان به خودروهای لوکس و کلکسیونرها را جلب کند. این شرکت با ارائه محصولات منحصربه‌فرد و همکاری با برندهای معتبر جهانی، جایگاهی بی‌رقیب در صنعت تیونینگ به دست آورده است. در سال ۲۰۰۴ از اولین محصول این کمپانی، که یک استون مارتین دی‌بی۹ تیونینگ‌شده بود، رونمایی شد. خودرو رولز_رویس فانتوم یک خودرو لوکس و مجلل بوده که بیشتر افراد ثروتمند از آن استفاده می‌کنند و برند منصوری اقدام به تیونینگ‌ این خودرو نمود. قرار دادن سپرهای بزرگ در قسمت جلو ماشین، بزرگ کردن رینگ‌ها، رکاب‌های حاشیه‌ای و کم کردن ارتفاع خودرو از جمله تغییراتی است که در ظاهر خودرو ایجاد شده است.

این شرکت قدرت موتور این خودرو را که در ابتدا ۷۱۲ بوده را در قسمت خروجی به ۶۰۳ اسب بخار و ۹۵۰ نیوتن بر متر گشتاور ارتقا داد. تیونینگ به معنای ارتقا دادن سیستم فنی و طراحی ظاهری خودرو نسبت به نسخه اصلی آن می‌باشد که به تبع آن قیمت خودروی جدید نیز افزایش می‌یابد. توسعه فعالیت کمپانی منصوری و همکاری با بزرگ‌ترین و مشهورترین برندهای خودروسازی جهان، باعث شده است در حال حاضر این برند، عنوان بزرگ‌ترین شرکت تیونینگ دنیا را به خودش اختصاص دهد. اسم و رسمی که در تاریخ ماندگار شد و همه از کارهای باشکوه و حیرت‌انگیز این کمپانی به‌وجد می‌آیند. شاید برایتان جالب باشد که برند منصوری تنها در زمینه تیونینگ ماشین‌ها فعالیت ندارد، بلکه این کمپانی به سراغ ارتقا ظاهر و مشخصات فنی موتور سیکلت زاپیکو نیز رفته است. منصوری برای تیونینگ تسلا مدل S، در ابتدا شاسی این خودرو را با فیبرکربن سبک و فوق‌محکم از نو طراحی کرد.

کیت بدنه هم از نظر آیرودینامیک بهبود یافته  و به‌جای چهار خروجی اگزوز دوگانه، سه خروجی اگزوز در عقب نصب شده است. در هر دو کارخانه واقع در سوئیس و آلمان، سالن های فیبر کربن و رنگ های مدرن، این کمپانی رنگ های جدید و با کیفیتی را برای ماشین های ساخت شرکت رولز رویس مورد استفاده قرار می‌دهد. آستون مارتین DB11، یکی از زیباترین و سریع‌ترین خودروهای تولیدشده توسط این شرکت انگلیسی است که نسخه‌ای ارتقایافته از مدل قبلی یعنی آستون مارتین DB9 محسوب می‌شود. منصوری هر دو مدل گفته‌شده را تیون کرد که نسخه اولی را منصوری کوروش و نسخه دومی را منصوری سیروس نام نهاد. اسامی DB11 و DB9 در این خودرو حفظ شدند؛ چراکه به نظر می‌رسد منصوری به نحوه کدگذاری محصولات آستون مارتین علاقه‌مند است.

بسیاری از قطعات ظاهری خودرو نیز از فیبرکربن ساخته شده‌اند که سبب شده‌اند تا وزن کلی خودرو کاهش یابد و با خودرویی سبک‌تر و سریع‌تر روبه‌رو باشیم. گاریا، نام زیرمجموعه‌ای از منصوری است که خودروهای گلف کارت ۲ سرنشینه تولید می‌کند. بعضی از این محصولات، استاندارد لازم برای تردد در جاده‌های عمومی اروپا و امریکا نیز دارند. کیفیت بسیار بالا در ساخت بدنه و صندلی‌ها، درکنار موتور برقی فاقد آلودگی که نهایت سرعت ۶۰ کیلومتربرساعت فراهم می‌کند؛ مهم‌ترین ویژگی مدل‌های مختلف گاریا است. منصوری به‌لطف مالکیت کارخانه‌ی تولید و قالب‌گیری فیبرکربن، محصولات متنوعی با این مواد عرضه می‌کند که علاوه‌بر نصب در خودروها، کاربری شخصی و لوکس دارند.

دپارتمان تولید رینگ‌های آلومینیوم و فیبرکربن، یکی از دیگر بخش‌های مهم و سودآور منصوری است که محصولات آن، فروش خوبی در بازار دارند. علاوه‌بر مدل‌هایی که تیراژ تولید محدود برای خودروهای خاص منصوری دارند؛ امروزه ۳۰ نوع، رینگ متفاوت توسط این شرکت عرضه می‌شوند که حضوری یا اینترنتی، قابل سفارش هستند. به همین دلیل، بخش ویژه‌ای از شرکت با هدف تولید فرمان اختصاصی برای محصولات منصوری، تأسیس شده است. با نگاهی دقیق به فضای داخلی در جدیدترین خودروهای منصوری، متوجه تفاوت فرمان این مدل‌ها با نمونه‌ی استاندارد خواهید شد. این ترفند خلاقانه و البته پرهزینه، حتی توسط غول‌های تیونیگ دنیا، مثل برابوس، نادیده گرفته می‌شود. فرمان در بعضی خودروهای منصوری، ظاهری متفاوت از نمونه‌ی اصلی و هماهنگ با دیگر اجزاء طراحی داخلی دارد؛ اما تجهیزات و دکمه‌های الکترونیک مرتبط با آن، مطابق نسخه‌ی اصلی، ارایه می‌شوند.

اضافه‌شدن نوارهای سبزرنگ به بدنه خودرو، از دیگر تغییرات اعمال‌شده توسط منصوری روی تسلا مدل S است. رینگ‌های 22 اینچی با کولیس ترمز سبز نیز از دیگر تغییرات پکیج منصوری برای تسلا مدل S‌ هستند. هرچند که تاریخچه‌ی منصوری، چندان طولانی و سرشار از اتفاقات پرفراز و نشیب نیست؛ محصولات تولیدی این برند دارای تنوع و گستردگی بسیار زیادی هستند. در ادامه‌ی مطلب، نگاهی کوتاه به شاخص‌ترین مدل‌های تولیدی یا ارتقاء‌یافته توسط منصوری داشته‌ایم. شرکت مطرح تیونینگ Mansory با ارائه نسخه تیون شده بی ام و XM منصوری، بار دیگر نظرها را به سمت و سوی خود جلب کرد.

برند منصوری یک شرکت خودروسازی انگلیسی بوده که در سال ۱۹۸۹ توسط یک مهاجر ایرانی به نام کوروش منصوری در آلمان تاسیس شد. فعالیت‌های این شرکت خودروسازی بیشتر در زمینه تیونینگ و ساخت خودروهای لوکس سفارشی می‌باشد. تلاش‌های روزافزوان این برند در جهت تولید و توسعه خودرو و لوازم خانگی لوکس این شرکت را به یکی از برندهای جهانی تبدیل کرده که با قدرت پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری طی می‌کند. کوروش پس از اتمام دوران دبیرستان به کشور انگلستان رفت و در آنجا مشغول تحصیل شد. در اوایل سال ۱۹۸۹ بود که علاقه کوروش منصوری به صنعت خودروسازی باعث شد تا کمپانی شخصی خود را در شهر مونیخ ایجاد کند.

بعد از برابوس، شاسی‌بلند G کلاس با تیونینگ منصوری، دارای ارزش خاصی برای علاقه‌مندان و کلکسیونرها است. گذرپلاس با 8 سال سابقه در زمینه واردات خودروی گذرموقت از کشورهای گرجستان و مارات، مسیری امن و راحت برای خرید خودروی مورد نظر شما می باشد. • رولزرویس کولینان منصوری، یک SUV فوق‌لوکس که ترکیبی از قدرت، زیبایی، و نوآوری را به نمایش می‌گذارد. با نصب اپلیکیشن همراه مکانیک، یک دستیار متخصص خودرویی داشته باشید و از خدمات متنوع این شرکت بهره‌مند شوید. تلاش ما انتشار اخبار و مطالب روز حمل و نقل و وسایل نقلیه در ایران و جهان برای بازدیدکنندگان علاقه‌مند و ارائه و تبادل اطلاعات مفید و صادقانه در محیطی جذاب و دوستانه است.

شور و شوق او برای خلق ارزش‌های خودرو براساس سنت، صنعت‌گری و فناوری مهندسی‌شده باعث شد حالا تیونینگ‌های سطح بالا را تولید کند. کمتر تیونری در جهان جرات و قدرت بهینه‌سازی خودروهای الکتریکی را دارد؛ زیرا این نوع از محصولات، برای ارائه بهترین عملکرد بهینه شده‌اند و چندان قابل دست‌کاری نیستند. تسلا مدل S نیز یکی از بهترین خودروهای الکتریکی تولیدشده تاکنون است و به‌خوبی می‌توان مهندسی دقیق و بی‌عیب‌ونقص تسلا را در تمامی قسمت‌های این خودرو مشاهده کرد. با این حال، تیم منصوری فکر می‌کردند که این خودرو را می‌توان بهبود داد؛ به همین منظور، تصمیم گرفتند تا نسخه‌ای تیون‌شده از تسلا مدل S را به تولید برسانند. کاپوت کوتاه‌تر، خروجی‌های هوای بزرگ‌تر، بال عقب اصلاح‌شده و چند قطعه ظاهری جدید، ازجمله افزودنی‌های منصوری به بوگاتی ویرون 16.4 هستند.


بهترین تیونر در ارومیه